Bryllupssanger


 
Morten Olesen er en erfaren og dygtig bryllupssanger, som har sunget til mange ”specielle” lejligheder, så som bryllupper hvor man ønsker at give en helt speciel gave til sin udkårne, eller som gæsteoptræden, både i kirken og festen. Morten har med sin store stemme som bryllupssanger en fantastisk evne til at skabe et rum i tiden, hvor historien kan få lov at folde sig ud.

Hvad synger Morten så?

Han er tidligere af Jesper Winge Leisner (Rocazino) blevet kaldt en “Stig Rossen delux”, hvilket passer meget godt på stilarten. Som bryllupssanger synger Morten typisk alt fra Stig Rossen, Disney, Josh Groban til Michael Bublé, men Mortens evner spænder bredt, og han er generelt åben over for nye udfordringer. Men du skal selvfølgelig selv danne dig et indtryk ud fra videoer og musik, der ligger på disse sider, hvor du kan høre og læse meget mere om Morten som bryllupssanger, og hvorfor Morten er præcis den bryllupssanger du søger til din helt specielle lejlighed.

Men hvorfor skal DU så vælge Morten som bryllupssanger til dit bryllup?

Morten er meget servicemindet og det vigtigste for ham som bryllupssanger, er at skabe den bedst mulige oplevelse for dig og dine gæster. Så i tæt samarbejde med dig, finder I ud af, hvad det er der lige præcis passer til dine ønsker, så du får præcis hvad du forventer. Morten sætter nemlig en stor ære i at kunne levere en unik oplevelse der gerne skulle indfri alle forventninger og lidt til.

Hvad koster det?

Det kommer selvfølgelig an på hvad det er du gerne vil have. Men generelt ligger priserne alt for lavt, og starter helt ned fra 1.200,- og opefter alt efter hvad du ønsker. Så tøv der for ikke med at ringe eller skrive for at få et 100% uforpligtende tilbud. Jeg er både til at tale med og, jeg er sikker på at vi sammen finder den helt rigtige løsning der passer til lige netop dig.

Mangler du en bryllupssanger?

Er Morten den bryllupssanger du ønsker til dit bryllup? Så skriv til ham og få et uforpligtende tilbud. Han ser meget frem til at høre fra dig.