Sanger til begravelse

Mangler du en sanger til begravelsen?

 

Morten Olesen er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne begravelsessangere, du kan få i Danmark. Med en blanding mellem erfaring og forståelse for situationen, kan han synge tårerne frem og give den nære et sidste farvel, og en sang efter eget valg med på vejen.

Morten har sunget til utallige begravelser, hvilket gør ham en erfaren, dygtig sanger, der uden tvivl kunne skabe den helt rigtige stemning, som i ønsker der skal være. Om i ønsker ham i kirken, ved gravstedet eller til gravøllen er helt op til jer. Vi har en fuld forståelse for ingen begravelser er ens, og derfor kræver hvert arrangement forskelligt planlægning. Derfor ønsker vi, at i sammen i dialog får aftalt, hvordan vi bedst får sendt jeres nære rigtigt af sted, så alle føler, at det var en behagelig god oplevelse.

 

Hvilke sange synger en begravelsessanger?

 

Morten ligger utrolig meget vægt på, at hele arrangementet skal være en god oplevelse for absolut alle parter, der deltager. En begravelse er noget af mest følelsesladet vi kan gå i igennem, og derfor er det meget vigtigt for os, at det hele bliver planlagt til mindste detalje, så alle parter er trygge på, hvad der sker og Morten kan udfolde sit sangtalent og synge sangen eller sangene med sin yderst perfektionistiske sans for selv de mindste toner.

Vi har fuldforståelse at i skal bestemme alt, der skal ske. Derfor har Morten ikke sat sig fast på nogle bestemte sange, som han synger til begravelserne. Det er helt op til jer, hvilken sang eller sange han skal synge og hvornår i ønsker at kommer ind og sender jeres nære godt af sted med smukke toner og en stemning, der er uforglemmelig.

Som sagt, så har Morten en kæmpe erfaring, da han har været begravelsessanger i mange år og sunget til utrolig mange erfaringer. Derfor er du altid velkommen til at kontakte ham, for at høre hvilke sange han ofte synger til begravelserne. Men som sagt, så er i mere end velkommen til at vælge jeres egne sange, så vil han med glæde lære dem til mindste detalje så alle kan få en god og oplevelse og gå af sted med en god følelse i maven. Det er dog ikke altid vi kan vælge hvornår vi skal herfra, og derfor kan det forekomme, at han ikke kan nå at lære begravelsessangen, men vi er sikre på, at i nok skal finde ud af en god løsning.

 

Ønsker du at komme i kontakt med Morten?

 

Står du og skal bruge en sanger til begravelsen og ønsker at få en god snak med Morten omkring, hvad han kan gøre for at få sende jeres nære af sted med maner? Du skal være helt velkommen til at skrive til ham helt uforpligtende, så vil han give jer en skræddersyet løsning, som passer perfekt til jeres begravelse. Du kan skrive til ham her.